KÓRPS - Nora Baylach.jpg

Popurri

Martí Güell

data 27 i 28 de novembre de 10 a 13h

preu 50€ 

descripció Proposo un taller on obriré l’espai per compartir amb els assistents un ventall d’eines i pràctiques creatives utilitzades en el meu camí com a intèrpret i creador. Pretenc llançar propostes dinàmiques i variades perquè el participant conegui l’essència de cada pràctica i pugui desenvolupar-la a la seva mesura i interès. M’agrada la idea de no seguir una metodologia establerta o coneguda, sinó utilitzar-ne de diverses per construir-ne una de pròpia. Feta a mida. 

 

Posarem l'èmfasi a cada cos i persona i explorarem entorn del ritme, pes, dinàmica, espai i veu com eines per descobrir noves formes i camins de moviment. L’origen és la eficiència en l’ús del nostre cos. L’objectiu és el propi camí d’investigació. Un passeig per l’ inusual, el subjectiu, la sorpresa i el repte lluitant contra hàbits adquirits. Una constant exploració del cos i com habitar l’escena amb l’objectiu d’expandir els paisatges del moviment i cultivar la curiositat.  

Estic interessat en trobar noves formes d’expressió a través de la peculiaritat de cada individu. Entenent que cada persona és única i tothom té coses a expressar i compartir, al taller s’intentarà facilitar i descobrir les maneres de fer-ho tant des del punt de vista de l’intèrpret com del creador. Posarem especial atenció a retrobar el plaer de fer el què fem, les dificultats de dedicar-se al món cultural ja són prou evidents com per permetre’ns perdre el plaer que ens dóna. 

 

  • Tècniques de moviment

  • Seqüències i frases

  • Moviment i Veu

  • Consciència escènica

  • Jocs i exercicis teatrals

  • Creació

  • Tornar al plaer

  • Fonts d’inspiració

  • Improvisació                        

  • (…)                                                                                      

 

sobre el Martí Ballarí, coreògraf i intèrpret, Martí es un artista que explora múltiples formes d’art. El seu treball i interès es basa en el contagi entre la dansa, el teatre i la performance. Format al London Contemporary Dance School, Tha Place, els seus interessos creatius s’escampen en diversos camps de l’art fluint en un estudi professional I afectiu desenvolupat en diferents intercanvis amb artistes I companyies d’Espanya, Suïssa, França, Holanda, Anglaterra, Brasil… Actualment genera els seus propis treballs i propostes artístiques dins la companyia Teatre Atlàntic, continua la seva línia de docència en diferents àmbits i acaba de publicar el seu primer llibre Una Historia.

www.martiguell.com

recorda si t'apuntes a més d'un taller de La Turbo, et fem descompte!

contacte holalaturbo@gmail.com