paolaBN.jpg

Ioga i moviment

Paola Prats

data 27, 28 i 29 de desembre de 10 a 12h

preu 50€ 

 

descripció dirigit a practicants de ioga i dansa de tots els nivells amb interès de vincular les dues disciplines en els seus entrenaments i coneixements del ioga i la dansa.

En les sessions de ioga parteixo de la base de l’Ashtanga i alhora ho combino amb el Hatha Vinyasa. Mentre el Hatha implica un ritme més pausat, jo acostumo a agafar la fluïdesa i rapidesa del ashtanga per enllaçar les postures (asanas) lligades amb la respiració a través dels vinyasa que significa “sistema de moviments i respiració sincronitzats”. Així, agafo els elements de cada variant i creo una estructura que em funciona a l’hora d’ensenyar-ho i guiar les sessions.

En aquestes sessions també et proposaré diverses dinàmiques que van des del moviment lliure i guiat, fins al jocs, i dinàmiques per parelles, tríades o grupals. La idea és que intercanviem i compartim des de la individualitat cap al grup per obrir-nos a altres nivells de consciència i aprenent d’allò que ens diu el nostre cos.

sobre la Paola Em dic Paola Prats Sabadell i sóc Psicòloga i terapeuta Gestalt, ballarina formada en Dansa Contemporània i Professora de Ioga, que són els tres pilars sobre els quals fomento tota la meva feina.

Treballo a partir del Cos com a mitjà per explorar-me i conèixer-me en els meus  pensaments, mecanismes i patrons, i així poder ampliar la consciència sobre qui sóc i  poder acompanyar als altres en el seu procés.

recorda si t'apuntes  a més d'un curs de La Turbo, et fem descompte!

contacte holalaturbo@gmail.com