top of page
BMaBN_edited_edited.jpg

Taller de duo

Bea Vergés i Martí Güell

data 11 i 12.2 de 10 a 13h

preu 50€ (fins l'29.1) 60(a partir del 30.1)

descripció  La Companyia Miquel Barcelona oferirà dos tallers de duo, un al mes de febrer (amb Bea Vergés i Martí Güell) i un al mes de març (amb Helena Gispert i Miquel Barcelona). Es poden prendre per separat tot i que estan pensats per oferir dues mirades complementàries cap a la relació física entre dos cossos.

atenció si t'apuntes als dos cursos alhora (abans del 29.1) el preu és de 80

 

nivell intermig

contingut “Proposem un taller on obrirem l’espai per compartir amb les assistents un ventall d’eines i pràctiques creatives utilitzades en el nostre camí com intèrprets i creadores. Dedicarem gran part de la sessió a treballar en duos, amb i sense contacte. Buscarem les formes d’alimentar-nos i estimular-nos les unes de les altres. 
 

L’èmfasi estarà en cada cos i persona i explorarem entorn del ritme, pes, dinàmica, espai i veu com eines per descobrir noves formes i camins de moviment. L'origen és l’eficiència en l'ús del nostre cos. L’objectiu és el propi camí d'investigació. Un passeig per l’inusual, el subjectiu, la sorpresa i el repte lluitant contra hàbits adquirits. Una constant exploració del cos i com habitar l’escena amb la finalitat d’expandir els paisatges del moviment i cultivar la curiositat. 
 

Posarem especial atenció a retrobar el plaer de fer el què fem, les dificultats de dedicar-se al món cultural ja són prou evidents per a permetre’ns perdre el plaer que ens propociona."

Bea Vergés i Martí Güell

contacte holalaturbo@gmail.com

bottom of page