top of page
Martijn-Photography-Joseph-Malone_edited.jpg

Taller de duo

Martijn Joling

data 8 i 9.7 de 10 a 13h

preu 50€ (fins el 4.660(a partir del 4.6)

descripció  Durant la classe/taller treballarem a través de diferents exercicis on compartir pes, confiança i el temps són els nostres principals focus. Comencem fent exercicis senzills enfocats a conèixer-nos els uns als altres estructura física i seguir practicant maneres de donar i rebre pes a una parella. Més endavant, explorarem diferents possibilitats de com ens podem moure junts per la sala abans d'avançar-nos elevacions i manipulacions acrobàtiques més complexes.

 

nivell tots els nivells

sobre el Martijn  té la seu a Drøbak, Noruega. Treballa com a coreògraf, intèrpret i imparteix tallers regulars de treball en parella i improvisació.
Martijn va començar la seva carrera com a raper holandès, es va centrar en la dansa i es va graduar amb una llicenciatura en dansa teatral moderna per la Universitat de les Arts d'Amsterdam. Va estar compromès a la Dance Company Nanine Linning/Theater Heidelberg i State Theatre Braunschweig i va treballar com a autònom amb diversos coreògrafs europeus. El seu propi treball coreogràfic s'ha presentat a Espanya, Egipte, Japó, Països Baixos, Polònia, Croàcia, Alemanya i Noruega.

contacte holalaturbo@gmail.com

bottom of page