top of page
NOVA_ANATOMIA_imatge sola2.png

Amb l'objectiu de fer una radiografia del sistema cultural a Andalusia, la Companyia Miquel Barcelona en col·laboració amb el Teatre Cánovas de Màlaga de l'Agència Andalusa d'Institucions Culturals, obre una enquesta per conèixer testimonis de males pràctiques al sector de les arts escèniques.

Després de l'exposició "Anatomia d'una professió desconeguda" al CCBorn de Barcelona el juliol del 2023, ens proposem reproduir la instal·lació artística al Teatre Cánovas amb testimonis del territori andalús. Estem buscant intèrprets de pràctiques físiques (dansa, teatre o circ) que els vingui de gust compartir la seva experiència en temes com l'abús de poder (jeràrquic, professional, administratiu, verbal, sexual…), la discriminació (cultural, racial, sectorial…), la mala gestió (de recursos, emocional, de lideratge…)... i tots aquells temes que puguin sorgir de tractar el tema de les “males pràctiques” al sector de les arts escèniques.

La voluntat del projecte és generar en tot moment una reflexió més que cap acusació particular. El procés de selecció serà mitjançant un formulari per procurar generar un grup de persones que abasti diferents àmbits. Posteriorment, es generarà una trobada al novembre amb el grup de persones seleccionades i se'ls farà una entrevista.

En el material artístic resultant, el relat que resultarà serà tan universal com sigui possible, sense noms de persones concret i procurant generar un relat complex amb diferents punts de vista i procurant generar preguntes obertes més que conclusions situacionals.

Si aquesta descripció ressona amb la teva experiència, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu. Podeu veure el que va ser l'exposició "Anatomia d'una professió desconeguda" el juliol del 2023 a Barcelona aquí.

Moltes gràcies!


Miquel Barcelona Palau

bottom of page