top of page

parrà

parrà és la conjugació catalana antiga de la forma verbal “apareixerà”. parrà expressa la dualitat en la tradició: arrel i estructura. Un diàleg entre la veu i el moviment, el ruralisme i la contemporaneitat, la forma i el canvi. A través de la revisió de peces musicals com “El cant de la Sibil·la” (Mallorca) o de danses com la “Stella Splendens” (El Llibre Vermell de Montserrat) trobem -en l’origen d’aquestes pràctiques paganes- oportunitats d’expressió que ens interpel·len per la seva bellesa. L’estudi de l’essència que percebem en aquests materials i la nostra lliure interpretació i ressignificació, són el contingut de parrà.

Revisem la tradició com a reivindicació política buscant apropar-nos a l’arrel amb respecte per sacsejar la consciència moral, estètica, ecològica i identitària.

Creació i interpretació: Miquel Barcelona i Marc Vilajuana

Producció: Cia. Miquel Barcelona

Músics: Carlos Martorell i Oriol Mula

Vestuari: Miquel Barcelona i Marc Vilajuana

Fotografies: Nora Baylach

Disseny gràfic: Àurea Estellé

Agraïments:
Associació Vòrtex, La Caldera, 
l’Espona, Mar Bravo, Paloma Gutiérrez, Les Impuxibles, Javier Bustamante, Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i Toni Gutiérrez.

parrà ja s'ha representat a:
Dansa ara La Pedrera, Sismògraf 2020, Festival Grec 2020, Barcelona Districte Cultural 2020 (CC Can Clariana, CC La Taixonera, CC Lluïsos Horta, CC Can Deu i CC Tomasa Cuevas), Cicle Íntims (Església de St Pere de Ripoll), CC La Sedeta, Festival Àtica (Vilafranca del Penedès), CC Sant Martí, entre d'altres.

consulta a l'agenda les properes dates de parrà

bottom of page