top of page

L'ALTRA ESCOLTA

"L'altra escolta" és un espai on, des de l'escolta física, la investigació del pes, el tacte, el treball de terra i el partnering, trobem la possibilitat de desenvolupar un cos que ens parla d'escolta, volum, fluïdesa i contrarietat. Aquí aboco, transformo i comparteixo els aprenentatges presos en l'última dècada, oferint una altra mirada i, així, noves possibilitats. 

* Nora Baylach

Ballarina, creadora, docent de dansa contemporània i fotògrafa en arts escèniques, formada fora dels marges acadèmics institucionals.

 

Comença la seva trajectòria professional sent intèrpret de la Producció Nacional de Dansa de Catalunya, coreografiada per Thomas Noone i Roser López Espinosa. Ha treballat en diferents companyies i artistxs independents com Roser López Espinosa / Lowland, Wonderground Company (Roser Tutusaus & Tom Weksler), Laia Santanach, Animal Religion, Cia Elelei, Ana Borrosa, Mètrica Bàrbara, entre d'altrxs.

Interessada en la pedagogia i la docència, participa i desenvolupa diferents projectes educatius amb l'Escola Ferrer i Guàrdia & Roca Umbert fda, i l'Escola Enric Granados & Graner, Centre de creació de dansa i arts vives. Com a docent, es focalitza en el marc pràctic i conceptual del tacte, desenvolupant així una pràctica concreta que abraça la improvisació, el floorwork i el partnering, trobant un cos orgànic i disponible per a aquestes tècniques. Ha col·laborat amb l'Institut del Teatre de Barcelona, Àrea, espai de dansa i creació, nunArt Guinardó, La Caldera, La Turbo, entre altres espais de Barcelona, ciutat on és resident, i ha donat tallers a nivell nacional i internacional.

bottom of page