top of page

* Ona Mestre

El treball que desenvolupa l’Ona Mestre és fruit d’una llarga trajectòria artística, pedagògica, d’investigació i experimentació amb diferents sistemes i disciplines a la recerca del flux intern de la creativitat: el Sistema Conscient per a la Tècnica de Moviment de Fedora Aberastury, (amb Yiya Diaz y Julia Comesaña), el Katsugen (Katsumi Mamine) i veu-cos (Sjabbe van Selfour). Imparteix tallers de Consciència del cos i Dansa Creativa a nunArt Guinardó, Area Dansa, Alas Artes en Movimiento i Dana. Sessions de Improvisaciò-musica en directe amb el music Pablo Arias. Acompanya processos de creació.

CREAR SENT COS

La poètica d’un cos en moviment!!

Escoltarem totes les parts del cos per sentir el seu fluir en el moviment i així ballar des de tot el seu potencial.

Vivenciarem la respiració per sentir l’espai intern del nostre cos, per veure com és moviment i com ens fa ser presents. Investigarem en el moviment per veure el seu origen, el seu pols, la seva vibració, el que ens dibuixa i descriu en l’espai. Veurem el fluir del moviment continu, com s’obre a  l’espai i anem creant amb la improvisació geometries que es van dibuixant i prenen cos i força o com tambè es tornen invisibles però existents, en el silenci.

Sentir en l’espai la sinceritat de l’escolta en ser present d’existir en ell.

Crear el paisatge per on transitar amb la imaginació que es fa visible en el gest, en un moviment continu, en el significant de la forma, que es transforma en cada punt d’allò que conté.

Buscarem la relació amb l’altre des de diferents qualitats del moviment. Com ens obrim a un treball amb l’espai, escoltant-lo com a una presència energètica per a la creació individual i grupal. Serem l’escolta del moviment, la respiració, l’olfacte, la pell, la mirada! Improvisar i crear des de diferentes propostes, cos, espai, moviment, veu, escritura, objecte.

bottom of page