top of page
mala pràctica_edited.jpg

Posar-hi el cos

Bea Vergés i Sandra Jurado

data 29.09, 27.10 i 24.11 de 18 a 20h

activitat gratuïta

descripció  El benestar i les cures es posen cada cop més de relleu en els processos de creació de les arts escèniques. Veiem com llargs silencis comencen a trencar-se i es qüestionen relacions de poder i males pràctiques que durant molt de temps s’han tolerat i viscut com a normals. Quines implicacions té tot plegat en un sector travessat per la precarietat laboral, la necessitat de treballar en equip i el fet d’utilitzar el cos i el món intern de les persones com a eines fonamentals?

L’activitat començarà amb una dinàmica corporal i inclusiva amb qualsevol perfil i tindrà caràcter participatiu en forma de cafè del món (world coffee). Hi haurà quatre taules de diàleg simultani on situar conceptes clau, reptes i propostes de millora. Cada sessió tindrà una temàtica de reflexió que compartirem abans de cada trobada.

 

Activitat guiada per Sandra Jurado i Bea Vergés, gestionada per la Companyia Miquel Barcelona.

temàtica 24.11 Presencialitat: espais de trobada, capacitat de convocatòria, treball en cooperació, participació en la generació de canvis, públics, arts en viu.

temàtica 27.10 Emergència: futur professional, expectatives, oportunitats, emprenedoria i responsabilitat institucional.

Relatoria

temàtica 29.9 El consentiment: intuïció, relació, improvisació, creació, situació laboral i drets en l'àmbit de les arts escèniques.

Relatoria

aforament 20 persones (amb inscripció prèvia)

 

contacte holalaturbo@gmail.com

bottom of page