top of page

DANCE DIALOGUES

* Shifu Ash

Shifu Ash és un investigador del moviment de la dansa, filòsof, coreògraf i artista visual establert a Mumbai (Índia). És expert en pràctiques de moviment com el Wing Chun, l'Aikido, la dansa contemporània moderna, el ballet i la improvisació de contacte, amb una experiència de 20 anys. També ha estat membre del CID-UNESCO París (Consell Internacional de la Dansa) i membre fundador i Director General de ProDancer (anteriorment conegut com a Dance Council India). Com a practicant del moviment, s'ha format amb nombrosos mestres com: Grandmaster IP Chun, Nancy Stark Smith, David Zambrano, Frey Faust, Sara Shelton Mann, Kira Kirsch, Andrew De Lotbinier Hardwood, Akram Khan, Desmond Richardson, Era Jouravlev, Stephanie Godino , Terence Lewis, Mia Michael, Sonya Tayeh, Anjelika Doniy, Danny Ezralow, Ohad Naharin... per nomenar alguns.

Ha estat convidat a impartir classes a alguns dels festivals i companyies de dansa més prestigiosos de l'Índia i l'estranger, com el Festival Internacional de Dansa Impulstanz de Viena, el Festival Goa Contact, la Residència de Dansa Goa, el Festival Berlin Contact, el Festival Contact Meets Contemporary de Goettingen, la Residència Nòmada de Tòquio, el Festival Chinchintalu de Dubai, la Companyia de Dansa Contemporània Terence Lewis, Nritya Shakti, l'Institut de Dansa Clàssica i Moderna de l'Índia, el Conservatori de Dansa de Sant Petersburg, Ràdio Sveta Art, SDVIG Studio, etc. El seu projecte actual consisteix a coreografiar per a un proper llargmetratge a l'Índia i coorganitzar un festival de dansa anomenat Partner Dance Festival.

Sobre Combat Dance 


Combat Dance és un sistema de referència en evolució perpètua, un arxiu d'informació recopilada mitjançant la hibridació d'informació procedent de moltes pràctiques de moviment. Com a pràctica de moviment se centra a trobar les connexions ocultes de lespai interior i exterior. La DC ofereix una complexitat més gran de les combinacions, grans reptes físics i un èmfasi en la velocitat, la dinàmica i els riscos.


Les àrees fonamentals del DC abasten:
- El procés de comprensió i col·laboració amb l'estructura humana rebuda a través de milers d'anys d'evolució amb l'objectiu de preservar la salut del sistema musculoesquelètic i també millorar l'eficiència del cos.

- El desenvolupament de les connexions entre Ment & Cos a a través de la improvisació lúdica que té com a objectiu fomentar la creativitat i la reflexivitat.
- El procés d'entendre l'harmonia i alinear-se amb els patrons universals mitjançant metàfores científiques i espirituals.

bottom of page