top of page

THE HAND OF MISTERY

En aquest taller, ens endinsarem en el fascinant món de Meridian Flow, que s'inspira en la medicina tradicional xinesa. També descobriràs com les teves mans poden servir com a connectors potents entre la teva ment, la columna vertebral, el cor i tot el teu ésser. Aquesta connexió va més enllà del regne físic, arribant a les capes profundes i multidimensionals del vostre camp d'energia eteri, fins a la vostra pell, músculs, òrgans i ossos tangibles. Explorarem les vies energètiques ocultes dins del teu cos, aprendrem a comunicar-nos mitjançant diversos tipus de tacte i dominarem la dansa complexa entre l'acció i la reacció.

* Shifu Ash

Shifu Ash és un investigador del moviment de la dansa, filòsof, coreògraf i artista visual establert a Mumbai (Índia). És expert en pràctiques de moviment com el Wing Chun, l'Aikido, la dansa contemporània moderna, el ballet i la improvisació de contacte, amb una experiència de 20 anys. També ha estat membre del CID-UNESCO París (Consell Internacional de la Dansa) i membre fundador i Director General de ProDancer (anteriorment conegut com a Dance Council India). Com a practicant del moviment, s'ha format amb nombrosos mestres com: Grandmaster IP Chun, Nancy Stark Smith, David Zambrano, Frey Faust, Sara Shelton Mann, Kira Kirsch, Andrew De Lotbinier Hardwood, Akram Khan, Desmond Richardson, Era Jouravlev, Stephanie Godino , Terence Lewis, Mia Michael, Sonya Tayeh, Anjelika Doniy, Danny Ezralow, Ohad Naharin... per nomenar alguns.

Ha estat convidat a impartir classes a alguns dels festivals i companyies de dansa més prestigiosos de l'Índia i l'estranger, com el Festival Internacional de Dansa Impulstanz de Viena, el Festival Goa Contact, la Residència de Dansa Goa, el Festival Berlin Contact, el Festival Contact Meets Contemporary de Goettingen, la Residència Nòmada de Tòquio, el Festival Chinchintalu de Dubai, la Companyia de Dansa Contemporània Terence Lewis, Nritya Shakti, l'Institut de Dansa Clàssica i Moderna de l'Índia, el Conservatori de Dansa de Sant Petersburg, Ràdio Sveta Art, SDVIG Studio, etc. El seu projecte actual consisteix a coreografiar per a un proper llargmetratge a l'Índia i coorganitzar un festival de dansa anomenat Partner Dance Festival.

bottom of page